Історія СофтПро

Заснування компанії

Фірма СофтПро була заснована в грудні 1992 року чотирма інженерами-програмістами. Двоє з них до цього брали участь в радянській космічній програмі "Енергія-Буран" (НВО "Електроприлад", нині Хартрон, Харків), двоє - працювали на машинобудівному підприємстві ("Електроважмаш", Харків).
Інженерний підхід до вирішення завдань з тих пір завжди відрізняє роботу нашого колективу...

З самого початку було вибрано напрямок зі створення програмного забезпечення облікової спрямованості. Перші розробки фірми були вузькоспеціалізованими обліковими програмами. Наступною стадією було створення комплексного продукту, що об'єднує різні ділянки бухгалтерського обліку. Пройшовши впровадження на кількох промислових підприємствах, програма отримала назву - "Універсал".
У 1995 році була випущена її перша тиражна версія - "Універсал" 3.

УНІВЕРСАЛ 7

Нові вимоги клієнтів визначили шляхи розвитку системи. Це, в першу чергу, необхідність вирішення в одному продукті нових облікових, а потім і аналітичних задач. Що став наслідком цього зростання числа користувачів системи, в свою чергу, викликав зростання обсягів даних.
У 1997 році продукт був переведений в архітектуру клієнт / сервер. У нього також з'явився графічний інтерфейс, багатопоточність.
На початку 2000 року був випущений "Універсал" 5. Розвивалися прикладні контури системи. З'явилися технології повнофункціонального доступу до даних через інтернет, модулі аналізу та ін.
Продукт успішно використовується і в даний момент на підприємствах малого та середнього бізнесу.
У квітні 2008 випущений "Універсал" 7 - продукт, що увібрав в себе всі достоїнства попередника.
Він орієнтований на роботу на середніх і великих підприємствах.

УНІВЕРСАЛ 9

В вересні 2020 року успішно завершилося перше впровадження принціпово нової версії продукта - Універсал 9.

КИЇВ

04080, Україна, м. Київ,
вул. Кирилівська,
буд. 19/21
+38 044 482-5585

ХАРКІВ

61001, Україна, м. Харків
вул.Набережна Здоров'я, 12,
2-й поверх
+38 057 777-7007

УВАГА! Під час військового стану телефонуйте:
096 744 50 62